Vakantiehuis Curacao

Hoe stel jij je vakantie op Curacao voor? In een luxe hotelkamer aan een gezellig druk strand, of heb je toch liever een comfortabel vakantiehuis, rustig en met veel privacy, gelegen op een klein stukje Caribisch paradijs? Op Curacao zijn diverse schitterende vakantiehuizen te huren; de één op een nog mooier plekje dan de andere.

Vakantiehuis curacaoVrijheid

Een vakantiehuis heeft een aantal voordelen boven een hotel. Zo ben je niet gebonden aan bepaalde tijden voor de maaltijden, je kunt gaan en staan waar je wilt en kan de kosten voor eten e.d. zo hoog of laag houden als jij dat wilt. Daarnaast heb je in een eigen villa veel meer privacy en rust. Vakantiehuizen en villa’s zijn in de stad, meer in het binnenland of op een eigen stukje privé paradijs aan de zee. Deze vakantiehuizen zijn er in alle prijsklassen; van zeer eenvoudige optrekjes tot riante luxe villa’s met eigen zwembad. Kortom, je kunt het precies zo krijgen als je hebben wilt.

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

Waar huren?

Relaxen in vakantiehuis curacaoEr zijn diverse organisaties waar je je tot kunt wenden als je graag een vakantiehuis of –villa op Curacao wilt huren. Micazu.nl bijvoorbeeld, stelt je in staat om direct van de eigenaar te huren waardoor je veel goedkoper uit bent; je hoeft immers geen commissie te betalen. Daarnaast zijn er ook particulieren die een eigen site hebben om hun woning(en) aan te bieden. www.beachvillascuracao.com  is daarvan een mooi voorbeeld. Beachvillas heeft 3 prachtige villa’s op één van de mooiste plekjes van Curacao gelegen. Op www.vakantiewoning-curacao.nl vind je een particuliere vakantiewoning in Salina, Willemstad en op www.vakantiehuiscuracaohuren.nl een paar villa’s op het prachtige resort Coral Estate.

Een aantal grote organisaties zijn bijvoorbeeld Dreamrentals Curacao  en Holiday Rentals Curacao/. Voor een goed en compleet vakantiehuizen overzicht op Curacao kan je terecht op Vakantiehuis Curacao