Zwemmen met dolfijnen


Dolfijn zwemmen in het prachtige curacao
Heb je er altijd al van gedroomd om te zwemmen met dolfijnen? Om dat speciale contact met deze unieke dieren te ervaren? Op Curacao kan je je droom waarmaken! Bij de Dolphin Academy in het Sea Aquarium kun je op verschillende manier met de dolfijnen in contact komen. De Academy biedt namelijk fantastische intieme en informatieve programma’s over en met kusttuimelaardolfijnen. Deze speelse beesten leven in ruime, natuurlijke lagunes bij de Sea Aquarium waar jij ook kennis met ze kunt maken.

Er zijn verschillende mogelijkheden

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

Tijdens het Dolphin Encounter ($89,-) ga je met een trainer het water in en terwijl je in het water staat vertelt de trainer alles over de dolfijnen die om je heen zwemmen en die je kunt aaien.

Dolfijnen in curacaoMet de Dolphin Swim ($159,) ga je helemaal in het water en zwem je daadwerkelijk tussen de dolfijnen. Door ze verschillende signalen te geven gaan ze zich helemaal voor je uitsloven; draaien, zingen, zwaaien enzovoorts. Ook kun je een onvergetelijk ritje op hun rug maken terwijl je de rugvin vasthoudt (dorsal ride).

Dolphin Free Dive ( $169,-)

Als je ervaring hebt met snorkelen; pak dan je bril, snorkel en zwemvliezen en duik met de dolfijnen het water in voor een romantische onderwater kus of een dorsal ride. Voor de Dolphin Scuba Encounter ($234,-) heb je een duikbrevet nodig. Maar dan hoef je ook niet elke keer naar boven om adem te halen en kun je verder weg. De dolfijnen volgen de duikers naar de open zee waar ze in alle vrijheid kunnen zwemmen. Daar kun je het natuurlijke gedrag van deze mensenvrienden natuurlijk het beste zien en daarnaast ook nog de andere zeedieren en het koraalrif bewonderen.

Tip: er zijn ook mogelijkheden om een cursus te volgen; Assistant Dolphin Trainer Cursus. Vraag hiervoor informatie in de Dolphin Academy.