Ticket Curacao

Een vliegreis naar Curacao is een flinke zit, een rechtstreekse vlucht duurt zo’n 12 uur, maar dan word je ook beloond met een prachtige Caribische zon, mooie witte stranden en een gezellige bevolking. Je kunt er duiken, van cultuur en historie genieten en het bruisende nachtleven induiken. Maar wat ben je kwijt voor een ticket Curacao en welke maatschappijen vliegen naar Hato Airport op Curacao?

Vliegmaatschappijen waar je een ticket Curacao kunt boeken

Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die, al dan niet rechtstreeks, naar Hato Airport vliegen dus heb je keuze genoeg. KLM en Arkefly bieden rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol, maar er zijn ook diverse maar er zijn ook talloze vluchten naar Curacao met 1 of 2 tussenstops. Omdat de prijzen erg wisselend zijn per maatschappij en ook per datum, is het slim om voor je ticket Curacao eerst eens op internet rond te surfen. De prijzen variëren over het algemeen tussen de achthonderd en drieduizend euro, maar op sommige dagen zijn de tickets goedkoper en kun je het geluk hebben een ticket Curacao te bemachtigen voor nog geen driehonderd euro! Let altijd wél goed op of er nog luchthavenbelasting of boekingskosten e.d. bij komen.

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

Kijk ook eens of een ticket Curacao vanaf Dusseldorf of Brussel niet goedkoper is dan vanaf Schiphol. Daarnaast is het voordelig om te zoeken naar een last minute ticket Curacao met het verblijf in het hotel erbij. En als je de beschikking wilt hebben over eigen vervoer kun je het beste hier in Nederland alvast een auto huren.

Hato Airport

De internationale luchthaven van Curacao is Hato international Airport, gelegen op ongeveer 12 kilometer van Willemstad. Er vlakbij zijn de Grotten van Hato en de vlakte van Hato, twee toeristische trekpleisters.

Tip; check op de terugweg naar Nederland vroeg in op Hato en bezoek de grotten voor je vertrekt!