Blue Bay Beach

Blue Bay Beach een heerlijk familie strand op Curaçao

Blue bay beach Curacao

Het strand van Blue bay beach Curacao

Blue Bay Beach is een schaduwrijk familiestrand met talloze palmbomen en wit zand met kleine kiezels en koraalgruis. Op Blue Bay Beach ben je van alle gemakken voorzien; een restaurant, kleedkamers, toiletten en douches, een (kinder)zwembad, een bikinishop en een spa waar je lekker verwend wordt met een massage. Naast dat alles kun je je ook nog op het strand laten bedienen.

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

Ook voor kinderen is Blue Bay Beach perfect; de zeebodem loopt heel langzaam af, waardoor ze veilig in de branding kunnen spelen. Verder is er een speeltuin en een ondiep gedeelte in het zwembad.

Extra voorzieningen bij het strand

Wat Blue Bay Beach nog extra aantrekkelijk maakt zijn de voorzieningen voor diverse watersporten zoals snorkelen en duiken maar ook kajakken op zee! Bij Blue Beach Golf kun je de greens op; de 18 holes golfbaan biedt overigens een schitterend uitzicht!

De toegangsprijs is 5 NAF maar gasten van het Blue Bay Resort hebben gratis toegang tot het strand en kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten zoals ligbedden en handdoeken.

Blue Bay Strand

Blue Bay Strand