Cas Abao

Een prachtig strand op Curacao

Cas Abao is een typisch ‘bounty strand’; wit zand, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee. Het strand is bekend van de televisiserie ‘Bon Bini Beach’ (in 2002/2003 uitgezonden op Yorin en later op RTL8) en ligt niet ver van Westpunt. Op Cas Abao is het altijd gezellig druk.Playa Cas Abao

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

Cas Abao is een heerlijk strand om uitgebreid te luieren in de zon en tussendoor een verfrissende duik in het water te nemen. Daarnaast kun je er prachtige duiktochten maken en de kleurige koraalriffen verkennen. Ook wat andere watersporten betreft is er genoeg te doen; parasailen, surfen of waterskiën. Daarnaast is het mogelijk om je met een banaan achter de boot van kapitein “The Punisher” in een vliegende vaart door het water te laten trekken.

Bij Cas Abao moet je wel een toegangsprijs betalen; 10 Nafl. Per auto en in het weekend 12,50 Nafl. Op het strand zie je overal parasols, palapas en ligstoelen en er is een bar en restaurant waar je van een broodje en een verfrissend drankje kunt genieten. Verder zijn er douches, een toiletgebouw, een duikschool en een massage ‘salon’.