Curacao Sea Aquarium

Tijdens je vakantie op Curacao is het Sea Aquarium Curacao een bezienswaardigheid die je zeker niet mag missen! Het is een ontdekkingsreis in de schitterende onderwaterwereld van Curacao, een unieke combinatie van leren en ontdekken, rust en actie en is een fantastische ervaring voor het hele gezin!

Sea aquarium curacaoDe fascinerende en prachtige onderwaterwereld van Curacao is met het Sea Aquarium voor iedereen bereikbaar geworden. Het aquarium ligt vlak bij een echt, gezond koraalrif en heeft een open water systeem waardoor er constant zeewater in de aquaria wordt gepompt; het dus eigenlijk gewoon een verlengstuk van de prachtige oceaan!

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

In het park kom je ogen en oren te kort. Geniet van de spectaculaire shows met zeeleeuwen en dolfijnen, maak mee hoe de dieren gevoerd worden, raak ze aan en maak contact! Of duik het water in tussen de dolfijnen in the Dolphin Academy of bij de roggen, schildpadden en haaien bij de Animal  encounters. Je hoeft daar geen duiker voor te zijn en het is een onvergetelijke (en toch veilige) ervaring. In het theater, waar het heerlijk koel is, kun je genieten van unieke opnamen onder water.

Substation Curacao

Bijzondere dieren sea aquarium curacaoKun je niet duiken maar wil je toch een keer écht de diepzee ervaren? Maak dan een trip in de duikboot naar de diepte van de omliggende wateren. De onderzeeër van Substation Curacao brengt je naar de diepe wateren terwijl je comfortabel achter een raampje zit en de prachtige, mysterieuze onderwaterwereld bekijkt.

Even bijkomen

Op het terrein van het Curacao Sea Aquarium is ook een terras, waar je lekker kunt bijkomen van alle belevenissen, van een heerlijke kop koffie of lunch kunt genieten en je kunt er ook terecht om gewoon even een ijsje te halen. In de souvenirwinkel kun je leuke hebbedingetjes kopen als herinnering aan een onvergetelijke dag of als cadeautje voor de achterblijvers in Nederland.