Cabana Beach

Cabana Beach: The Curaçao Beach Experience!

Cabana Beach is een populaire beach club op het Sea Aquarium strand. Een prachtig strand aan het diepblauwe water, met een stralende zon, wuivende palmbomen en een trendy restaurant. Zoals de beach club zelf zegt; “wij bieden werkelijk ‘The Curaçao Beach Experience’.

Cabana beach curacaoCabana betekent strandhut. Cabana Beach maakt deel uit van een resort dat geen hotelkamers heeft maar bestaat uit Cabanas en op het strand zijn dan ook verschillende open hutten waar je heerlijk onder kunt loungen. Een enthousiast team van medewerkers brengt je naar een perfect plekje met lekkere grote ligtstoelen en verwennen je met eigengemaakte culinaire heerlijkheden en drankjes terwijl jij ligt te genieten van een oogverblindend mooi uitzicht.

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

De parapluvormige hutten op het strand zijn versierd met gekleurde lichtjes, wat vooral ’s avonds een gezellige en feestelijke uitstraling biedt. Er zijn dagelijks happy hours met live DJ en lekkere barbecue hapjes. Ook zijn er vaak feesten en optredens.

Restaurant

Chillen op cabana beach curacaoHet Cabana Beach restaurant is een prachtige locatie voor ontbijt, lunch, diner en om te loungen. Geniet van een heerlijke maaltijd én een schitterende tropische omgeving. Het restaurant biedt een internationale keuken en een grote variëteit aan maaltijden. Van een knapperige pizza tot een à la carte diner. Ook de befaamde Chef’s Bites zijn om je vingers bij af te likken!

Hotel

Cabana Beach werkt samen met het nabijgelegen hotel Kontiki Beach Resort. Het hotel is luxueus en exotisch met de ruime, comfortabele strandhutten als accommodatie en met alle voorzieningen van Cabana Beach club vlakbij. Als je van je vakantie op Curacao één groot exotisch feest wilt maken, lekker wilt ontspannen en avontuur wilt beleven, zit je in het Kontiki Hotel en Cabana Beach goed!

Een sfeerimpressie van Cabana Beach