Zanzibar

Aan de oostkust van Curaçao vind je het befaamde Jan Thiel strand; één van de mooiste plekjes van de wereld. Daar bevindt zich het sfeervolle Zanzibar Beach & Restaurant. De naam geeft het al aan; de loungebar en het restaurant stralen de warmte en gezelligheid uit van Oost-Afrika. Zanzibar is ontworpen met een Zanzibar horeca curacaoAfrikaanse decor waardoor het een unieke gelegenheid op het eiland is. Er hangt altijd een gezellige en ontspannen sfeer en bovendien komen er regelmatig artiesten en DJ’s optreden. Ook en vooral tijdens de happy hour is het bij Zanzibar altijd één groot feest!

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

Het Jan Thiel-strand is natuurlijk de perfecte locatie om van een heerlijke strandvakantie te genieten, huur een strandstoel of loungebed en geniet van de warme zon. Op het strand staan vele palmbomen, dus als je wat verkoeling wilt zoeken in de schaduw is dat ook mogelijk. Wil je graag het water in voor een snorkel- of duiktocht, dan kun je terecht bij de Dive Shop. Daarnaast is het ook mogelijk om de open spa op het strand te bezoeken voor een manicure of een ontspannen massage!

Laat je verwennen

Tussendoor laat je je op je wenken bedienen voor een perfecte kop koffie, een verkoelend drankje of een gladde smoothie en laat je het je lekker smaken tijdens een lunch of diner waarbij je je laat verwennen door het personeel dat uitmuntende service biedt. Het restaurant biedt een grote variëteit en heeft een internationale keuken. Romantisch curacaoDaarnaast heeft Zanzibar de lekkerste pizza’s van Curacao!

Algemene informatie

• Openingstijden; dagelijks van 08.00 tot minstens 23.00
Happy Hour, elke zaterdag van 17.00 tot 18.00 uur op het strand.
Lazy Sundays: geniet van Sushi & Champagne op het strand tijdens de Lazy Sundays.
• Houd vooral de aankondigingen van optredens in de gaten
• Toiletten en douches zijn aanwezig

Een sfeer impressie van de Zanzibar