Jan Thiel Beach

Heerlijk ontspannen aan het Jan Thiel Beach

Zanzibar beachJan Thiel Beach bestaat uit meerdere stranden, waaronder Zest Beach, Zanzibar Beach en Papagayo Beach. Daarnaast vindt je er een duikschool en een heuse Beach Spa waar je je lekker kunt laten vertroetelen met bijvoorbeeld een massage of een manicure/pedicure.

Jan Thiel is niet alleen populair onder de toeristen, maar ook onder de lokale bewoners. Daardoor heerst er altijd een gezellige drukte op het strand en hoor je overal wel een swingend muziekje. De toegangsprijs is 6 Nafl. per persoon en voor een strandbed of loungestoel betaal je vanaf 5 Nafl. Er zijn diverse winkeltjes,  restaurants en bars aanwezig! Je kunt dus altijd iets te eten of drinken kopen en even langs de winkels slenteren.

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

Ook duikers en snorkelaars komen graag op één van de stranden van Jan Thiel. De zee heeft een onderwaterwereld die zeer veel te bieden heeft. Er is een duikschool waar je aan excursies of duiklessen mee kunt doen en waar je je uitrusting kunt huren. Het oude gedeelte van het Jan Thiel strand heeft direct verbinding met de zee, terwijl het nieuwere, opgehoogde gedeelte  aan een met zeewater gevuld zwembad ligt.

Papagayo beach

Papagayo Beach

Papagayo Beach  is het nieuwe gedeelte met het zeewater zwembad. Het wordt beschouwd als één van de hipste stranden op Curacao. De luxe strandbedden kosten 10 Nafl. en entree 6 Nafl. per persoon.

Op Papagayo Beach, met de bijbehorende beach club, hangt er een swingende tropische sfeer en kun je je laten bedienen op het strand.

Zanzibar Beach

Op het Zanzibar Beach deel zijn een beach club en alle wenselijke faciliteiten aanwezig.  Je kunt je op het strand laten bedienen en genieten van een verfrissend drankje of een hapje eten. Bij Zapata Flyboard Caribbean op Zanzibar kun je gaan flyboarden in het water.

Zest Beach

Zest Beach is een wat luxer strand dat bij Zest Restaurant hoort en ligt tussen Papagayo Beach en  Zanzibar in. Een strandbed kost je er zo’n 10 Nafl en de entree bedraagt 6 Nafl per persoon en er is bediening op het strand.