Golfen op Curacao

Misschien denk je bij Curacao niet direct aan golf, maar toch kun je op Curacao fantastisch golfen. Rondom Willemstad liggen 3 prachtige golfbanen! Geniet van het weer, het prachtige uitzicht en van de greens!

Golfbanen Curacao

Blue Bay Golfclub

Blue bay golf clubEen lidmaatschap bij een golfclub is duur. Als je maar een paar weken op vakantie gaat, wil je natuurlijk geen kapitalen uitgeven aan een lidmaatschap dat je verder niet gebruikt. De Blue Bay golfclub in Blue Bay kwam daarom als eerste met diverse voordelige mogelijkheden voor toeristen. Zo kunnen de gasten van Blue Bay resort tegen gereduceerd tarief golf spelen en passagiers van cruiseschepen kunnen voor een klein vast bedrag ook komen golfen.

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

De golfbaan van Blue Bay is 18 Holes/Par 72, werd ontworpen door William ‘Rocky’ Rocquemore en ziet er prachtig uit. Hij ligt aan de zee midden in de prachtige tropische natuur. De baan is niet alleen erg mooi maar ook zeer uitdagend, verrassend en geschikt voor zowel de beginnende als de meer gevorderde speler.
De andere golfclubs op het eiland hadden al snel door dat het systeem voor toeristen van Blue Bay een lucratief zaakje was en volgden snel het voorbeeld van Blue Bay.

Curaçao Golf and Squash Club

De Curacao Golf en Squash Club in Willemstad is een 9/27 golfbaan. Op deze golfbaan is de uitspraak “klein maar fijn” van toepassing. Het omvat een goed onderhouden parcours, en een mooi, nostalgisch clubhuis met ongeveer 600 leden. Ook heeft het een mooie omgeving.

Old quarry golf courseOld Quarry Golf Course

De Old Quarry Golf Course (18 Holes, Par 72) is gevestigd op een voormalige plantage; de Santa Barbara plantage, en wordt daarom ook vaak de Santa Barbara Golf Course genoemd. Deze golfbaan heeft een nog mooiere ligging dan Blue Bay. Golfen bij Old Quarry is daarom wel een stuk duurder. De greenfees zijn hier zo’n $150!