Happy hours op Curacao

Elke dag wel ergens happy hour!

Elke dag wel ergens happy hour!

Uitgaan op Curacao is een fantastische belevenis; zodra de zon achter de horizon is weggezakte lijkt het eiland te veranderen in één Caribisch feest!

Vooral stranden en beachclubs zijn populaire uitgaansgelegenheden. Omdat het ’s nachts meestal niet verder afkoelt dan ongeveer 24 graden, is het wel zo lekker om in de open lucht te kunnen swingen. Palmbomen zijn sfeervol versierd met gekleurde lichtjes en flitsende stroboscopen doorsnijden de tropische sterrennacht. Al die lichtjes weerkaatsen in de zee en maken het paradijselijke effect compleet.

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

Wil je lekker swingen op het strand dan kun je goed terecht bij de Mambo Beach Club, Wet & Wild en Zanzibar. Er zijn nog meer beachclubs die ook wel eens strandfeesten organiseren. Meestal worden deze feesten aangekondigd op speciale posters. Houd die dus in de gaten.

In en om Willemstad zijn ook disco’s en nachtclubs waar je het bruisende nachtleven in kunt duiken. Bekende plaatsen zijn bijvoorbeeld Ay Caramba in Otrobanda, de discotheek Cinco, en het TMF-café. In het TMF-café kun je je eigen muzikale talent uit proberen tijdens de wekelijkse karaoke avond.

Happy hours op Curacao

Behalve de exotische omgeving, zijn het vooral de happy hours die het uitgaansleven zo speciaal maken. Deze worden verspreid over het hele eiland gegeven en zijn in het hele Caribische gebied gebruikelijk. Tijdens de happy hours kan je lekker ‘doorzakken’ want je krijgt dan je drankjes voor bijna niets en dat is garantie voor een gezellige drukte! De happy hours worden altijd duidelijk aangekondigd en zijn vaak bij elke uitgaansgelegenheid of beachclub op een vaste dag.

Behalve de happy hours zijn er ook vaak concerten, thema- en cabaretavonden en komen er bekende Nederlandse artiesten zoals Marco Borsato, Racoon en Guus Meeuwis.  Een thema avond heeft meestal een speciale dresscode met bijpassende muziek. Ook de cabaretavonden zijn zeker de moeite waard; bijna alle bekende Nederlandse cabaretiers hebben al een op Curacao opgetreden.

Vrijdagavond Tony Castro

Vergeet ook niet de vrijdagavond hit van Tony Castro te luisteren om alvast in de stemming te komen.