Playa Porto Mari

Playa porto mariVoor iedereen wat wils

Playa Porto Mari ligt aan de westkust van het eiland op het privédomein van de gelijknamige plantage. Het is een ideaal strand voor zowel strand- en zwemliefhebbers als voor duikers en snorkelaars. Vlak aan de kust ligt een schitterend dubbel rif waar, in de luwte tussen de riffen, een grote rijkdom aan vissen en andere zeewezens leeft. Het duikcentrum op het strand organiseert excursies en je kunt er terecht om je duikuitrusting te huren of snorkel- en duikroutes te halen.

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

In de omgeving van het strand kun je trouwens ook heerlijk wandelen. Vanaf de parkeerplaats vertrekken twee wandelroutes door de natuur.

Playa Porto Mari is dagelijks geopend van 09:30 tot 18:30 uur. De entreeprijs bedraagt NAF 3,50 (incl. een gratis drankje). Kinderen zijn gratis. Een lekker lui ligbed kost 5 NAF en dankzij de overvloed aan parasols kun je altijd wel een plekje in de schaduw vinden.

Kortom: Playa Porto Mari is gewoon een heerlijk wit strand volgens het boekje; mooi wit zand, parasols, palmbomen en alle faciliteiten die je je maar kunt wensen!