Mambo Beach Curacao

Mambo Beach Curacao; Zwemmen, relaxen, feesten!

Het ultieme vakantiegevoel beleef je bij Mambo Beach Club op Curacao. Je kunt er van zonsopgang tot zonsondergang plezier maken, want deze zeer veelzijdige beach club is meer dan zomaar een strand! Zwemmen, relaxen, feesten en lekker eten en elke zondagmiddag happy hour.

Mambo Beach Curacao

Ultieme vakantiegevoel bij Mambo Beach Curacao

De luilakken kunnen overdag lekker zonnen en ontspannen op comfortabel loungebed op het Seaquarium strand en met een relaxt muziekje op de achtergrond. Laat je uitgebreid masseren bij Sylvia & Friends en geniet van een zoete verwennerij met de voetjes in het zand; High Bubbles, het Caribische antwoord op de de High Tea. Wil je wat meer actie, dan duik je het water in om te zwemmen of maakt een snorkel- of duiktocht om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken.

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

In de avond komt het strand tot leven en elke dag van de week is er wel wat anders te beleven. Op dinsdagavond kun je naar een film kijken, op zaterdag is het feestavond met live DJ’s die de stemming er tot de vroege uurtjes in houden. Zondagavond is het smullen; BBQ avond. En helemaal uniek is de Famous Fish Market op vrijdag- en zaterdagavond. Het is een veredelde vismarkt waar je als visliefhebber het water van in de mond loopt. Geniet van de culinaire hoogstandjes van al het lekkers wat diezelfde dag nog uit de zee is opgevist!

Prachtige strandweer in curacaoDe Mambo Beach Bar & Restaurant is ‘hot’. In het restaurant kun je genieten van een internationale keuken en in de bar kun je binnenwippen voor een drankje. Hou de evenementen in de gaten, want het hele jaar door organiseert de Beach Bar & Restaurant diverse concerten met bekende artiesten en zijn er leuke activiteiten.

Activiteiten en Evenementen Mambo Beach Curacao

  • Dinsdagavond: Filmavond
  • Zaterdagavond: High Bubbles / Super Saturday, dance night
  • Zondagavond : Happy Hour / BBQ / Live salsa band
  • Vrijdag en zaterdag avond: Famous Fish Marker