Appartementen Curacao

Appartementen in curacaoZin in een heerlijke, tropische vakantie met hoog ‘bountygehalte’? Dan moet je beslist naar Curacao. Na 9 uur vliegen van ons koude kikkerlandje stap je uit midden in het Caribische paradijs!

Accomodatie

Of je nou voor langere of korte tijd op Curacao wilt verblijven, een goede accommodatie is belangrijk. Wil je graag een appartement, dan zijn er diverse mogelijkheden op verschillende (allemaal even mooie!) locaties. Het beste kun je je wenden tot het Curacao Apartments and Small Hotels Association, ofwel kortweg CASHA; http://www.apartmentscuracao.com/ .

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

Mooi uitzicht curacaoCASHA is een samenwerkingsverband van talloze appartementen en kleine hotels op het eiland. De accommodaties die zijn aangesloten bij CASHA bieden gegarandeerde kwaliteit en comfort, maar elk CASHA-lid behoudt zijn eigen identiteit. CASHA wordt erkent en ondersteunt door het CTB, het Curaçao Toeristen Bureau.

CASHA is eigenlijk de overkoepelende organisatie van alle bedrijven/particulieren die appartementen verhuren. Wil je een appartement direct aan de zee zodat je van de tropisch zonsondergang kunt genieten? Gaat je voorkeur uit naar een appartement op en bruisend vakantieresort of zit je liever middenin het gezellige historische centrum van Willemstad? Het kan allemaal!