Vliegtickets Curacao

Zin in een lekkere zonvakantie op Curacao? Dan zal je (tenzij roeien je hobby is…) met het vliegtuig moeten. De vlucht duurt rechtstreeks ongeveer 9 uur, maar veelal  wordt er één (of meerdere) tussenstop gemaakt, waardoor de vlucht uiteraard langer wordt. Het is wel een lange zit, dus zorg dat je voor de kinderen iets leuks meeneemt om onderweg te doen en stop voor jezelf een spannend boek in je tas.

Vliegen vanaf Schiphol

Er zijn diverse luchtvaartmaatschappijen die, al dan niet rechtstreeks, naar Curacao vliegen. De prijzen voor vliegtickets Curacao variëren echter nogal; er zijn al tickets van € 800,- (met 1 of 2 tussenstops in Amerika) en die prijzen lopen op tot zo’n € 3000,–. Het kan soms ook nóg goedkoper, dus is het slim om eerst eens goed rond te kijken op internet als je graag zo voordelig mogelijk vliegt. Reis je zonder kinderen en vind je het niet erg om 2 dagen over je vlucht te doen, dan kun je behoorlijk wat geld besparen door voor 2 tussenstops te kiezen.

Bekijk nu de beste Curacao vakantie aanbiedingen

Vliegen vanaf Brussel of Dusseldorf

Toch is het ook aan te raden om te kijken of  vanuit Brussel of Dusseldorf de vliegtickets Curacao niet goedkoper zijn en of de vluchtschema’s beter bij jou wensen aansluiten.  Zeker als je in het oosten of zuiden van het land woont, kant het zelfs zijn dat die vliegvelden dichterbij zijn vanaf jou huis.

Boek vliegtickets Curacao en ook meteen je hotel en huurauto

Als je het slim aanpakt, dan boek je vanuit Nederland ook meteen je hotel en huurauto. Door het samen te boeken kun je geld besparen en bespaar je jezelf een hoop geregel en rompslomp na een lange en vermoeiende reis. Op het vliegveld stap je meteen in de auto, rijd naar je hotel en de vakantie onder de Caribische zon kan beginnen!